Skip to content

Tietoa meistä

Ewarco kehittää innovatiivisia ja energiatehokkaita hybridilämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä, jotka ovat räätälöitävissä kaiken kokoisiin omakotitaloihin. Ensiluokkainen tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Toteutamme myös tuotetestaukset ja teemme jatkuvaa tuotekehitystä tarjotaksemme entistäkin parempia järjestelmiä suomalaisiin koteihin.

Historiamme lyhyesti

Ewarcon ammattilaisilla on pitkä kokemus hybridilämmitysjärjestelmien kehittämisestä. Yritys perustettiin vuonna 2004 ja ensimmäiset kuusi vuotta kuluivat hybridilämmitys- ja ilmanvaihtolaitteiston kehittämistyön parissa. Ensimmäinen Ewarco-järjestelmä saatiin asiakaskäyttöön vuonna 2011.

”Me ajattelemme lämmöllä”

Ewarcon tunnuslause ”me ajattelemme lämmöllä” kuvaa toimintaamme osuvasti: meidän leipälajimme on tuoda lämpöä suomalaisiin koteihin – tehokkaasti, turvallisesti ja energiaa säästäen. Teemme työtämme ammattiylpeydellä ja suurella sydämellä

Koe tulevaisuuden lämmitysjärjestelmä

Ratkaisumme

Ewarco Hybrid -lämmitysjärjestelmä kattavine lisävarusteluineen tekee talostasi kodin. Tutustu tuotteeseen ja hanki oma Ewarco.

Hybridilämmitys

Tutustu suomalaisiin oloihin loistavasti sopivaan, energiatehokkaaseen ja taloudelliseen hybridilämmitykseen.

Referenssit

Lue asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kokemuksia toiminnastamme ja Ewarco-järjestelmästä.

Räätälöidään sinun kotiisi sopiva Ewarco
– ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää myyjiltämme!