Skip to content

Miksi hybridi­lämmitys

Kotimaisiin olosuhteisiin suunniteltu

Suomessa omakotitalojen energiantarve vaihtelee paljonkin vuodeaikojen mukaan. Etenkin kovilla pakkasilla ja läkähdyttävällä helteellä tehokas ja toimiva lämmitys- ja ilmastointijärjestelmä on kaiken a ja o. Toisinaan jyrkät ulkolämpötilan vaihtelut ja nopeasti ilmenevä energiantarve voivat helposti tuoda mukanaan myös piikin energiakustannuksissa. Erityisesti öljy- ja sähkölämmitys voivat käydä omakotitaloasujan kukkarolle, mikäli muita energianlähteitä ei ole. Jos lämmitysjärjestelmää ei olla erikseen mitoitettu asuintalon koon mukaan, voi lämmitettyä tai viilennettyä ilmamassaa olla yli tarpeen, jolloin syntyy hukkaenergiaa.

Hybridilämmitys – optimaalista energiansäästöä

Hybridilämmitysmalli on taloudellinen ja toimiva kokonaisratkaisu erityisesti suomalaisiin oloihin. Hybridijärjestelmän toimintaperiaate perustuu siihen, että se hyödyntää kahta tai useampaa energianlähdettä samanaikaisesti energiavaraajan avulla. Ajatuksella suunniteltu ja mitoitettu hybridijärjestelmä optimoi asuintalon sisäolosuhteet tarkkaan ja tehokkaasti, jolloin sisäilma on tasaisen raikasta ja puhdasta, asunnossa ei ole vedon tunnetta, lämpötila on juuri sopiva ja asumismukavuus huipussaan. Hybridilämmitys mahdollistaa myös energian kierrättämisen sekä siirtymisen kokonaan fossiilivapaaseen energiaan, jolloin päästöjä voidaan vähentää jopa 30 %.

Eri ilmastointi- ja lämmityslaitteiden ominaisuuksien vertailutaulukko

Ewarco – hybridijärjestelmän monet hyödyt

parhaat puolet kaikista energianlähteistä
aina optimaaliset olosuhteet
energiatehokas ja taloudellinen ratkaisu
raikas ja puhdas sisäilma
jopa 30 % vähemmän päästöjä

Kiinnostuitko hybridilämmityksestä ja haluaisitko kuulla lisää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme niin räätälöidään yhdessä tarpeisiisi sopivin Ewarco-järjestelmä.

Koe tulevaisuuden lämmitysjärjestelmä

Ratkaisumme

Ewarco Hybrid -lämmitysjärjestelmä kattavine lisävarusteluineen tekee talostasi kodin. Tutustu tuotteeseen ja hanki oma Ewarco.

Referenssit

Lue asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kokemuksia toiminnastamme ja Ewarco-järjestelmästä.

Ota yhteyttä

Pyydä lisätietoja Ewarco-järjestelmästä ja löydä asiantuntijoidemme kanssa asuintaloosi sopivin ratkaisu.