Skip to content

LVI-erikois­osaaminen ja -urakointi

Toteutamme LVI-töitä ja -projekteja monenlaisiin kohteisiin. Osaavat asentajamme ovat kartuttaneet LVI-projektien työkokemusta vuodesta 2004 isoissa ja pienissä kohteissa, kesämökeistä teollisuushalleihin. Toimimme Varsinais-Suomessa: Sauvo, Paimio, Turku, Salo ja Kemiönsaari. Sovittaessa pystymme laajentamaan toimintaamme myös maakuntarajojen ulkopuolelle.

Tarjoamme LVI-asennustöitä monenlaisiin kohteisiin ja projekteihin:

  • uudis- ja saneerauskohteet
  • käyttövesiremontit
  • lämmitysjärjestelmäremontit
  • ilmanvaihtoasennukset
  • isot ja pienet huoltotyöt (esim. WC-istuimet ja hanojen vaihdot)

Kaikkien laadukkaiden lämpöpumppujen asennukset

Meiltä saat edistyksellisen Ewarco Hybrid -järjestelmän lisäksi tunnettujen valmistajien maalämpö- ja ilmalämpöpumppujen asennukset. Asennamme muun muassa Jäspin ja Niben lämpöpumppuja ja Panasonicin ja Midean ilmalämpöpumppuja. Lisäksi maahantuomme ja huollamme Gapsal-maalämpöpumppuja. Muista kysyä myös muiden valmistajien lämpöpumppujen asennuksista!

Pätevyydet

Meiltä löytyy Tukesin myöntämä pätevyys alle 3 kg lämpöpumpuille sekä rajoitettu sähköpätevyys 3, joka oikeuttaa tekemään LVI-laitteisiin liittyviä sähkötöitä sekä huoltamaan ja vaihtamaan lämpöpumppuja ja pienkylmälaitteita.

Kattavat yhteistyöverkostot toiminnan tukena

Vaatii kohde sitten kokonaisvaltaista tekniikan uusimista tai pienempiä parantelevia toimenpiteitä, tarjoamme parhaiten sopivan ratkaisun – kustannustehokkuus edellä tietysti. Meillä on omien osaajiemme lisäksi käytössämme kattavat yhteistyöverkostot. Yhteistyökumppaneidemme joukosta löytyy muun muassa sähkö-, maanrakennus-, LVI-suunnittelu- ja kirvesmiesosaamista. Ammattilaiskontaktiemme ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa sopivien osaajien etsimiseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta:

Veikko Oksanen
Asennus ja myynti
050 534 0141
veikko.oksanen@ewarco.fi

Leo Penttilä
Tekninen tuki ja tuotekehitys
040 052 5020
leo.penttila@ewarco.fi